welcome to my blog....

WELCOME TO MY BLOG...JANGAN LUPA TINGGALKAN KESAN ANDA DI BLOG NIE YE..TIMA KASIH..:^_^

Sunday, 30 December 2012

my own made


hai semua...
hmm dah sebulan dah menjalankan tanggungjawab sebagai
 student praktikal di majlis daerah bandar baharu..
dudduk dekat opis nie bosan bila tak dak keja..hehe
terasa sakit kepala kena hujan..
nak share ni ja...buat sendiri time takdak keja..
.
.
.
.
.
v


x comel sangat kan2...hehe

bye2..

Thursday, 27 December 2012

IMYSM



HAI  semua..sihat2 belako ka...
sekarang nie musim hujan nak bejalan mana pun dah tak boleh bila petang-petang..
selama 2 minggu praktikal nie gak penat sebab tak dak keja..haha
merunggut-merunggut...
dimalam yang dingin ku teringat pada sidia ini..
.
.
.
.
.
.
v

  

comelkan budak nie...rindu dia dah lama tak jumpa..

~IMYSM~


BYE2..

Tuesday, 18 December 2012

lapor diri


hari nie hari pertama lapor diri utuk praktikal..
jumpa bos agak ketaq jugak takot dia tanya banyak-banyak...
huhu....ok sekarang dah x berapa nak ketak2 bak hang..
lepas lapor diri semua kena berpisah dah...
masuk2 jumpa bos baik walaupun muka nampak garang..
hope boleh buat yang terbaik....
nak dapat report yang cemerlang....
depa dekat sini baik2 sangat...ramah2 pulak 2....tak sombong...
bila dah di pecah bahagiannya..dapat bahagian perlesenan..
belajaq elektronik komputer tapi praktikal dapat unit kesihatan..
tak semestinya kita akan dapat praktikal bahagian yang kita ambil..da pun x ramai...
pa pun syukur dapat tempat praktikal...
 huhu..krekk..kreekk...stress sat..
.
.

.
v


tempat praktikal saya....:)

ok lah t kita talk2 lagi..bye2

akhirnya akad dilafazkan..:)


hai semua rasanya lama x update blog nie...
hehe...dah la lama x update sekali update tajuk mengancam 2..
krekk..krekk....
huhu...nie akad yg dilafazkan abg bong untuk kak mas..
sangat sedih tak dapat join wedding depa...
sweet sangat...macam mna nak buat kena praktikal time 2...
tapi tak dak keja pun sebab bos bulum masuk...
penat balik dari bandung....tapi xpa la ada jugak keja kakak2 kt sana2 bagi..hehe
padahal x dak bos pun..kalau ikot pun x pa...huhu
mai2 sini tengok...
..
.
.
.
.
.
.
v














sesuweet sangat...rugi x dapat tengok..:((


ok lah t kita tallk2 lagi...

waiting 4 the video married:))


Sunday, 9 December 2012

result


hai semua..rasa dah la x update...

hari nie..ya today result exam keluaq

hmmm...akak duka cita jugak la...nak buat macam mana...

terima dengan hati yang terbuka...


ok lah t kita talk2 lagi ya..bye..