welcome to my blog....

WELCOME TO MY BLOG...JANGAN LUPA TINGGALKAN KESAN ANDA DI BLOG NIE YE..TIMA KASIH..:^_^

Friday, 16 November 2012

diner kamsis 2012 oshen & sakura


hai semua rasa dah lama tak menjengah kemari...
sangat sibuk dengan final exam lagi ditambah pulak dengan wifi yang tak boleh nak connection..
tension..tension...tension..:)
tak maw cakap banyak sebab update nie pun pakai berukband member..hehe

mai tengok sini..
.
.
v



















ok lh itu saja..nite all
muah..:)

Thursday, 8 November 2012

Segmen: Grand Blogwalking 2012





hai semua...
bosan sesorang dalam bilik sementara nak tunngu masa untuk diner kamsis malam nie
jannah blogwalking and sampat terserempak dengan entry "segmen=grand blogwalking" so nak la cuba nasib join..hehe

kawan nak join pun boleh.. mai2



jom la join sama2..hehe
hadiah masing2..

ok bye2

berakhirnya sebuah penantian


hai semua..
sihat2 ka semua nie..
harap semua sihat2 la sekarang nie musim hujan..hehe
entry kali nie macam nak akad nikah la pulak..kehkeh..
ok2 back to story
jannah nak share dengan kawan2 semua yang jannah dah dapat dah tempat praktikal
dah lama menunggu akhirnya di terima..
hmm ingat senang ja mintak tempat LI rupanya sangat2 susah..
nie baru nak praktikal belum lagi keja kalau dah keja nanti tak taw la macam mana agaknya kan
hmm rasa macam sekejap ja masa tu berlalu tengok dah nak habis belajar
hope semuanya berjalan dengan lancar..


hehe....hope boleh wat yang terbaik and dapat "A" 


"I WANT TO BE A BETTER PERSON"

ok bye2..
 
 

Tuesday, 6 November 2012

SEGMEN 2: Terjah, Follow, Menaik!!!


hai semua..rasanya dah lama tak join GA
ari nie nak join la..
masa tengah bw jumpa satu GA menarik nak try la cuba nasib..hehe


 

 tag
.
.
.
v
  lynn azzam

 azieni asari

okbye2..
gud nite.:)






aku terima nikahnya


selamat malam semua kawan-kawan blogger yang dikasihi sekalia...
"entry kali nie aku terima nikahnya"..yuhuuu
sapa tu..sapa tu..bukan jannah ya yang nak kawen tapi kakak senior sayang saya yang dah nak kawen..
memang agak tidak percaya macam mimpi pun ada..
pang kang pang kiri rupanya bukan mimipi...hehe 
tak sangka dah nak kawen..
tak taw la dapat pi ke tak wedding depa sebabnya tarikh wedding tu sama tarikh dengan hari  jannah daftar LI..hmmmtuzkicrazyrabbitemo 
niat di hati nak ja tengok wedding depa live depan mata tapi apa kan daya hanya masa yang dapat menentukan..tuzkicrazyrabbitemo 

my loved sister


my big brother..:)


 sweet couple..
 

apa-apa pun happy for both of you..
walaupun tak dapat datang jannah sentiasa mendoakan akak ngn abg bahagia sampai anak cucu
masih mamun-mamun dengan wedding kalian berdua..
tengok event tu betul dah la 2.. tuzkicrazyrabbitemo 

angin sampaikan doa dan rinduku pada mereka..:)

ok nite all..muah

Monday, 5 November 2012

exam..exam..exam...


hai semua...
sapa-sapa yang masih lagi jadi student tu mesti tak terlepas dengan final exam kan..
takot-takot...perasaan tu memang tak boleh nak elak kalau nak exam
hari nie budak-budak spm exam gudluck la untuk depa...
2 minggu lagi dah nak final takot weh...
rasa macam nak demam pun ada..:)


hehe...fever la sangat..
pa pun harap exam boleh buat yang terbaik.


hahaha..makcik tua datang mencelah...
gud luck untuk semua yang nak amik exam ya..

ok bye2.

Saturday, 3 November 2012

Entah dimana!!!!!!!!


hai semua...
tak taw nak cakap dan tak taw nak cerita macam mana..
entah kemana dia menghilang..
pergi tanpa mengucapkan selamat tinggal..
sekian lama tanpa ucapan apakhbar..
entah dia sihat ataupun tak..
semoga dia tahu yang kami disi amat merindui dia...


 

baju pink 2 la orgnya..

berharap dia sihat2 sentiasa...

ok bye2


hangout with them.:)


hari 2 bermakna semalam..huhu
apa nie..apa nie...senang cita jumaat lepas tapi tak terlepas  lagi la 2hb
hangout dengan mereka-mereka yang comel ke ulu paip berkelak dan bermandii manda..
best ooo tak ingat apa-apa no books ,no asgment ..tuzkicrazyrabbitemo
menghilangkan streess sebelum final exam..
memang hilang hilang streess sungguh la...
habis sakit 1 badan...
seronok tak terkata la...tuzkicrazyrabbitemo 

lai-lai kami disini ..huhu









ok bye2...tuzkicrazyrabbitemo