welcome to my blog....

WELCOME TO MY BLOG...JANGAN LUPA TINGGALKAN KESAN ANDA DI BLOG NIE YE..TIMA KASIH..:^_^

Sunday, 30 December 2012

my own made


hai semua...
hmm dah sebulan dah menjalankan tanggungjawab sebagai
 student praktikal di majlis daerah bandar baharu..
dudduk dekat opis nie bosan bila tak dak keja..hehe
terasa sakit kepala kena hujan..
nak share ni ja...buat sendiri time takdak keja..
.
.
.
.
.
v


x comel sangat kan2...hehe

bye2..

Thursday, 27 December 2012

IMYSM



HAI  semua..sihat2 belako ka...
sekarang nie musim hujan nak bejalan mana pun dah tak boleh bila petang-petang..
selama 2 minggu praktikal nie gak penat sebab tak dak keja..haha
merunggut-merunggut...
dimalam yang dingin ku teringat pada sidia ini..
.
.
.
.
.
.
v

  

comelkan budak nie...rindu dia dah lama tak jumpa..

~IMYSM~


BYE2..

Tuesday, 18 December 2012

lapor diri


hari nie hari pertama lapor diri utuk praktikal..
jumpa bos agak ketaq jugak takot dia tanya banyak-banyak...
huhu....ok sekarang dah x berapa nak ketak2 bak hang..
lepas lapor diri semua kena berpisah dah...
masuk2 jumpa bos baik walaupun muka nampak garang..
hope boleh buat yang terbaik....
nak dapat report yang cemerlang....
depa dekat sini baik2 sangat...ramah2 pulak 2....tak sombong...
bila dah di pecah bahagiannya..dapat bahagian perlesenan..
belajaq elektronik komputer tapi praktikal dapat unit kesihatan..
tak semestinya kita akan dapat praktikal bahagian yang kita ambil..da pun x ramai...
pa pun syukur dapat tempat praktikal...
 huhu..krekk..kreekk...stress sat..
.
.

.
v


tempat praktikal saya....:)

ok lah t kita talk2 lagi..bye2

akhirnya akad dilafazkan..:)


hai semua rasanya lama x update blog nie...
hehe...dah la lama x update sekali update tajuk mengancam 2..
krekk..krekk....
huhu...nie akad yg dilafazkan abg bong untuk kak mas..
sangat sedih tak dapat join wedding depa...
sweet sangat...macam mna nak buat kena praktikal time 2...
tapi tak dak keja pun sebab bos bulum masuk...
penat balik dari bandung....tapi xpa la ada jugak keja kakak2 kt sana2 bagi..hehe
padahal x dak bos pun..kalau ikot pun x pa...huhu
mai2 sini tengok...
..
.
.
.
.
.
.
v














sesuweet sangat...rugi x dapat tengok..:((


ok lah t kita tallk2 lagi...

waiting 4 the video married:))


Sunday, 9 December 2012

result


hai semua..rasa dah la x update...

hari nie..ya today result exam keluaq

hmmm...akak duka cita jugak la...nak buat macam mana...

terima dengan hati yang terbuka...


ok lah t kita talk2 lagi ya..bye..

Friday, 16 November 2012

diner kamsis 2012 oshen & sakura


hai semua rasa dah lama tak menjengah kemari...
sangat sibuk dengan final exam lagi ditambah pulak dengan wifi yang tak boleh nak connection..
tension..tension...tension..:)
tak maw cakap banyak sebab update nie pun pakai berukband member..hehe

mai tengok sini..
.
.
v



















ok lh itu saja..nite all
muah..:)

Thursday, 8 November 2012

Segmen: Grand Blogwalking 2012





hai semua...
bosan sesorang dalam bilik sementara nak tunngu masa untuk diner kamsis malam nie
jannah blogwalking and sampat terserempak dengan entry "segmen=grand blogwalking" so nak la cuba nasib join..hehe

kawan nak join pun boleh.. mai2



jom la join sama2..hehe
hadiah masing2..

ok bye2

berakhirnya sebuah penantian


hai semua..
sihat2 ka semua nie..
harap semua sihat2 la sekarang nie musim hujan..hehe
entry kali nie macam nak akad nikah la pulak..kehkeh..
ok2 back to story
jannah nak share dengan kawan2 semua yang jannah dah dapat dah tempat praktikal
dah lama menunggu akhirnya di terima..
hmm ingat senang ja mintak tempat LI rupanya sangat2 susah..
nie baru nak praktikal belum lagi keja kalau dah keja nanti tak taw la macam mana agaknya kan
hmm rasa macam sekejap ja masa tu berlalu tengok dah nak habis belajar
hope semuanya berjalan dengan lancar..


hehe....hope boleh wat yang terbaik and dapat "A" 


"I WANT TO BE A BETTER PERSON"

ok bye2..
 
 

Tuesday, 6 November 2012

SEGMEN 2: Terjah, Follow, Menaik!!!


hai semua..rasanya dah lama tak join GA
ari nie nak join la..
masa tengah bw jumpa satu GA menarik nak try la cuba nasib..hehe


 

 tag
.
.
.
v
  lynn azzam

 azieni asari

okbye2..
gud nite.:)






aku terima nikahnya


selamat malam semua kawan-kawan blogger yang dikasihi sekalia...
"entry kali nie aku terima nikahnya"..yuhuuu
sapa tu..sapa tu..bukan jannah ya yang nak kawen tapi kakak senior sayang saya yang dah nak kawen..
memang agak tidak percaya macam mimpi pun ada..
pang kang pang kiri rupanya bukan mimipi...hehe 
tak sangka dah nak kawen..
tak taw la dapat pi ke tak wedding depa sebabnya tarikh wedding tu sama tarikh dengan hari  jannah daftar LI..hmmmtuzkicrazyrabbitemo 
niat di hati nak ja tengok wedding depa live depan mata tapi apa kan daya hanya masa yang dapat menentukan..tuzkicrazyrabbitemo 

my loved sister


my big brother..:)


 sweet couple..
 

apa-apa pun happy for both of you..
walaupun tak dapat datang jannah sentiasa mendoakan akak ngn abg bahagia sampai anak cucu
masih mamun-mamun dengan wedding kalian berdua..
tengok event tu betul dah la 2.. tuzkicrazyrabbitemo 

angin sampaikan doa dan rinduku pada mereka..:)

ok nite all..muah