welcome to my blog....

WELCOME TO MY BLOG...JANGAN LUPA TINGGALKAN KESAN ANDA DI BLOG NIE YE..TIMA KASIH..:^_^

Thursday, 23 January 2014

Adakah ia benar..


selamat petang semua..
wah macam simple ja kn nk jana pendapatan..
soksek..soksek ..kt fb jumpa nie.
ramai yang cuba mungkin dah dapat incomenyakn..

Jana income Rm900 sehari tanpa modal. 


Tuan/Puan drpd kita berfb@ berwechat@ whtsapp tak dapat hasil..apa kata sambil2 tu kita buat income nak? Sya nk berkongsi 1prgm dari US yg boleh buat income sampingan. Free register tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa prgm ni menipu...anda tk rugi apa2 pun, anda tk keluar modal pun kan?) Tak perlu cari org..tak perlu beli or jual brg. Syarat kelayakan: Anda ada fb@wechat@whtsapp dan tahu guna komputer sikit2. Apa saje termasuk tweeter dan laman sosial lain. Anda hanya perlu open link di bwh dan register sebagai member. Lepas register anda terus dpt 25usd x 3.4 = rm85.00...lepas tu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 sya ni dan paste dekat fb, twitter dan sebagainye. Setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebyk 10usd x 3.4 = rm34.00 , mudahkan? . Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke acc bank atau cek akan dipos ke alamat rumah anda. 

Register percuma sila klik di sini...


ha awak la yang comel tu..daaa jumpa lagi..:)

Thursday, 9 January 2014

Fajari Collection"s



salam jumaat semua..
rasa dah lama xupdate di sini..
kali nie update pasal " Fajari Collection"s "
page nie dibuat untuk subjek entrepreneurship.

jom ramai like page nie ya...
coming soon akan di update lagi ya...
masih baru lagi still page kosong..

kawan-kawan boleh klik sini

jumpa lagi ya di next entrry ya kawan-kawan..

bye2 semua..

Monday, 9 September 2013

selamat hari raya



Hai semua ..
huhu.rasa dah lama tak menyemak dan buat semak dalam blog nie kan..

semester nie agak buzy walaupun tak buzy buat-buat la buzynya kan..

ramadhan dan berlalu syawal pun dah berlalu menyusul pergi

tapi nak jugak ucap selamat hari raya dekat kawan bloger-bloger semua..


waiting for the next entry..haha
ready for the next class..huhu

bye2..

Tuesday, 23 July 2013

selamat menyambut ramadhan



hai semua kawan-kawan...

dah lama tak update blog...

lepas habis LI sibuk dah masuk kelas pulak..

tak sempat nak tengok bebelog nie...haha

sekian lama ramadhan pergi akhirnya datang menemui kita..

daahhhh 2 minggu puasa baru nak update...

haha...takpa dalam ramdhan lagi nie...

pa pun selamat berpuasa semua 

            

ok bye2.semua....

Wednesday, 1 May 2013

Tamat Latihan Industri



hai semua..
selamat pagi semua..
pagi ini..hari ini adalah hari terakhir jannah berada di organisasi..
banyak ilmu yang dicurahkan..
berbanyak-banyak terima kasih di ucapkan kepada semua staf...
segala salah dan silap antara sedar dan tidak sedar...

video 
video nie du buat oleh kak ain ini
.
.
.
.
.
.
v

gambar cilok nie..hehe..
jangan marah taw....tuzkicrazyrabbitemo
 terima kasih sebab buatkan video nie....

segala-galanya telah berakhir....
selamat tinggal semua...tuzkicrazyrabbitemo
 
ada umur yang panjang kita berjumpa lagi...
waalaikumusalam....tuzkicrazyrabbitemo




Tuesday, 2 April 2013

LE TOUR DE LANGKAWI STAGE 2 :>> SERDANG TO KUALA KANGSAR








HAI semua...
alhamdulillah dapat lagi kita hirup udara yang segar di pagi hari..
sekarang mesti hangat dengan tajuk entry kali ini tak hangat pun buat-buat hangat pi la.
hehe..
taw-taw cerita dah basi tapi nak jugak semak-semak dalam entry..hahahahohohoho
rasa teruja oooo..bila ada le tour de langkawi dekat tempat sendiri kan3x..
*menari2 seronok*..haha..gedik2x
pa pun boleh tengok dari jauh ja..
sapa yang pandai cari peluang daapat ar bergambar dengan depa semua..
segak-segak meh depa..hehe
tengok sini reramai cuci mata...





  

  


serabut ja tengok gambo tu tersusun..tak po lah..hehe

sekian terima kasih..:)

Wednesday, 20 February 2013

tak perlu tahu!!!!


Hai semua..selamat pagi...
mulakan hari anda dengan senyuman elekan perkara-perkara yang boleh buat anda 
terasa...macam tajuk entry kali ini..hehe
kadang-kadang apa yang kita terasa orang lain tak perlu tahu mengelakan salah paham...
kan3x..bukan senang kita nak jaga hati orang dan tak mudah kita nak orang jaga hati kita...
pa pun kita kena terima seadaanya...:)



betul tak.kalau salah korang boleh tegur di komen ya..hehe
jadi baik bukan mudah jadi jahat senang tapi bila dah jadi jahat nak jadi baik tu bukan senang..


bye-bye....