welcome to my blog....

WELCOME TO MY BLOG...JANGAN LUPA TINGGALKAN KESAN ANDA DI BLOG NIE YE..TIMA KASIH..:^_^

Thursday, 28 June 2012

rindu terubat....:))



hai semua...

rasa lama dah  tak update kat blog nie....huhu
rindu terubat...:)))

bukan pada sesiapa tetapi sekolah rendah yang banyak tinggalkan kenangan.....

dapat jumpa cikgu2 yang dirindui selama 7 tahun.....

bila jumpa cikgu2 tetap ingat.. sungguh terharu rasanya.....

semua kerusi meja dah kecik maklum la dah besar sekarang nie....hehe..

rasa macan nak masuk balik sekolah ja....



terasa banyak kenangan yang tersemat di sekolah nie....




really2 miss all them....muah....
 
ok lah t kita talk2 lagi..bye bedah....








Friday, 15 June 2012

bosan...bosan...bosan....

hai kawan semua...

cuti selama 2 bulan membuat saya jadi macam nie di rumah.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v


 

dah tak taw nak wat apa lagi kat umah...

keja makan dengan tido ja la....wat keja umah....

cepat2 la cuti ini berakhir......

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...!!!!!


 ok lah t kita talk2 lagi...bye bedah...






Monday, 11 June 2012

NIKON GIVEWAY BY IEQAH BLOG GAJAH...



hai kawan2 semua...rindunya dah lama tak menziarahi blog sendiri nie..hehe

ari nie teringin nak join GA nie....nak la jugak cuba2 nasibkan....kalu dapat 2 alhamdullilah la.....

 

saya nak join  NIKON GIVEWAY BY IEQAH BLOG GAJAH...kerana tuan punya blog nie sangat 
la bermurah hati nak bagi pemenang  NIKON PENDRIVE nie....comel pulak 2...

nie pujian adalah ikhlas dari hati yang naruni...hehe

tak mudah untuk memiliki benda yang berharga ini.......:))

lagipun kita teringin jugak  nak memiliki nikon pendrive...dah lama teringin.....huhu

disini saya ingin mencuba nasib untuk memiliki si dia ini....
.
.
.
.
.
.
.
v

 

hope boleh la menang..hehe

tq ya.....

ok lah t kita talk2 la..bye bedah...

Friday, 8 June 2012

GUDDIES...:))



hai semua..selamat malam...

huh...rasa penat satu badan senamarobik la kata kn...hehe

semua orang taw yang hari ini ada jelajah janji ditepatidi kulim hitech,kulim kedah...

tapi da juga yang tak tw...takpa...takpa...tak dak masalah pun...hhuhu

lepas senaman tu mula la operasi mencari guddies....

kalau kawan2 nak taw yang cik jannah nie suka sangat kumpul guddies....

mai tengok guddies apa yang cik jannah dapat ari nie...
.
..
.

.
.
.
v







smile..dapat guddies banyak...:))


itu la guddies yang cik jannah dapat....hehe

banyak tak..banyak tak...banyak tak....hehe


ok lah t kita talk2 lagi.....bye bedah...



Wednesday, 6 June 2012

emmmm..:)))


hai semua ari nie rasanya nak senyum macam nie la.
.
.
.
.
.
v



sebabnya dapat update blog yang sekian lama tak di update nie....hehe

yang 2 ja pun..tak pa tak pa...senyum kan dapat pahala....hehe

tak pa2 nanti kita story basi pun basi la...

ok lah t kita talk2 lagi ya,....bye bedah....

banyak cerita yang nak di kongsi bersama tapi kena tunda seketika....

sebab tak dak gambar tak best la nak cerita tak gitu ya...huhu