welcome to my blog....

WELCOME TO MY BLOG...JANGAN LUPA TINGGALKAN KESAN ANDA DI BLOG NIE YE..TIMA KASIH..:^_^

Wednesday, 20 February 2013

tak perlu tahu!!!!


Hai semua..selamat pagi...
mulakan hari anda dengan senyuman elekan perkara-perkara yang boleh buat anda 
terasa...macam tajuk entry kali ini..hehe
kadang-kadang apa yang kita terasa orang lain tak perlu tahu mengelakan salah paham...
kan3x..bukan senang kita nak jaga hati orang dan tak mudah kita nak orang jaga hati kita...
pa pun kita kena terima seadaanya...:)



betul tak.kalau salah korang boleh tegur di komen ya..hehe
jadi baik bukan mudah jadi jahat senang tapi bila dah jadi jahat nak jadi baik tu bukan senang..


bye-bye....

Monday, 18 February 2013

tutorial stop following blog..




hai semua..
selamat petang reader..
sangat bosan di opis takdak keja nak buat..
so masa untuk menjengah blog..
mencara cara-cara nak buang blog yang postnya tah apa ja..teruk kemain..
search merata-rata tapi still tak dapat cuba dan terus mencuba then boleh jugak akhirnya..
usaha tangga kejayaan kata kan..hehe
tak mau buang waktu lagi nak ajaq korang semua yang nak unfollow blog yang korang tak suka 
mungkin dah bosan ataupun post dia yang tak boleh la...
takpun yang suka post yang tak senonoh ka apa ka korang boleh ja unfollow dia..
buat semak bloglist korang ja kan..
mai-mai tengok cm mana..
.
.
.
.
v
masuk ke dashboar then cari button yang di tunjuk 2..

then bila dah siap proses yang diatas akan keluaq macam nie then klik dekat setting tu

then bila dah klik setting akan keluaq macam nie then kawan boleh klik dekat stop following tu



nampak macam mudah ja kan tapi sebenarnya tak..
 selamat mencuba ya kawan-kawan
gud luck..

selamat petang ya semua..

Tuesday, 12 February 2013

jejalan penang..:D

hai semua..sihat-sihat belako gamaknya...
baru-baru nie baru dapat bersama-sama kawan-kawan yang sekian lama dirindui..
hehe...tapi tak semua pun yang boleh jumpa..
semua orang ada hal.
tak pa tak cukup corum pun kami seronok..

hangout pun yang dekat-dekat ja..
sebab driver tak berani nak pi jauh-jauh..
nak pi jauh-jauh kena biaq driver berani secukup-cukupnya...

lai-lai tengok..
.
.
.

.
..
.
v


























 mereka sangat comel.hehe
memang seronok dengan mereka..
walaupun sekejap tapi dapat ubat rindu yang sekian lama ini..hehe

ok lah t update lagi..
time up!!!!!!!!!!!!!!
balik-balik..:)


















Wednesday, 6 February 2013

ucapan terima kasih


selamat petang kawan-kawan blogger semua..
bosan la petang-petang dekat opis nie tak nak benda nak buat..
hehe..even tak dak benda nak buat masih lagi malas nak siap kan repot..
tak tahu nak cerita apa ..
kadang-kadang pelik dengan perangai orang nie...
nak ucap terima kasih pun susah bukannya susah pun..
"terima kasih ya"
x susah pun kita nak ucap..
budi bahasa tu penting walaupun kita tak pandai mana pun..
orang akan ingat kita sebab kita da budi bahasa..
nie tak ucap pun tak belah macam tu ja..
memang orang tak mintak tapi kita kena paham-paham la...
manusia mudah lupa..
ringan-ringankan mulut untuk ucap terima kasih..
 
 
rajin-rajin ucapkan terima kasih taw..:)
bye2 time up!!....

Tuesday, 5 February 2013

berakhirnya sebuah penantian


hai semua..sihat-sihat tak kawan semua...
wah demo kemain entri kali ini ya..hehe
huhu yang berakhirnya sebuah penantian adalah ini la.
ye la sekarang tengah praktikal so bukan boleh cuti sesuka hati mintak masuk lambat la jawabnya
demi nak amik kad siswa dan baucer buku nie..
penat sungguh dok ulang alik ke poli ja nak amik tapi macam-macam pulak halangannya
tapi bila dah dapat ja baucer x sabaw pulak nak borong..haha furrballpandaemoticon
mai kita tengok sama-sama

.
.

.
.

.
.
.

.
v
tara...hehe furrballpandaemoticon





sapa yang masih lagi student IPTA or IPTS mesti dapat..hehe
semoga anda menikmati kelebihan yang di berikan..hehe
sebelum beli benda-benda lain kena beli yang keperluan dulu
macam-macam nak kena beli aihh...
yela dah LI nie kena la pikir repot pulak tak gitu..hehe


terima kasih PM

tak sabaq cek nak pi shopping
novel tunggu kita datang taw...:)

Sunday, 3 February 2013

Feelings..




hai semua...selamat pagi..
hehe update time keja..
bos takdak pi metting...saya lah jadi bos..huhu
mungkin kita tak perasan atau pun tidak sedar..
setiap masalah yang kita lalui sekarang ada penyelesaaianya..
dan ada hikmah disebaliknya yang kita sendiri tak pernah tahu...
kebenaran dan penyelesaaian itu selalu ada tapi antara cepat dengan lambat ja...
terpulang pada kita untuk berusaha agar masalah itu dapat diatasi...
kepandaian akal pikiran kita berfikir untuk memudahkan segala-galanya..:)
 tengok saya tak curi taw..hehe



Beautiful Malaysia..-IM4U-

hai semua...
semalam 03/02/2013 diadakan program MalaysiaKu Indah diadakan serentak seluruh malaysia
jannah jadi urus setia yg boleh dikatakan setia la jugak..hehe
seronok tengok orang buat keja ja suruh buat malas...
semalam jadi tukang hantaq air ja bagi kat orang...hehe
mai cuci mata tengok gambaq noh tak tau cek nak tulis merapu apa lagi...























  
SEKIAN DARI SAYA..::D