welcome to my blog....

WELCOME TO MY BLOG...JANGAN LUPA TINGGALKAN KESAN ANDA DI BLOG NIE YE..TIMA KASIH..:^_^

Tuesday, 29 January 2013

DOAKAN DIA


hai semua..bersua lagi kita ya...
semalam jannah dapat berita yang kawan poli jannah excident teruk..
dy excident time nak pergi keja (LATIHAN INDUSTRI) ..
even jannah tak rapat pun tapi dia still lagi seorang kawan..
tengok dari post dekat FB keadaan dia sangat kritikal.
pa yang mampu kita lakukan adalah mendoakan semoga dia cepat sembuh seperti sedia kala.
YA ALLAH kau dengarkan lah DOA kami semua yang sentiasa mendoakan kesembuhan dia..
mereka sangat rindui gelak tawa mu wahai kawan kuatkan semangatmu..
kita semua mendoakan mu kawan..

Rabiatul Adawiyah Ahmad
kawan-kawan semua sama-sama lah kita doakan kesembuhannya...
YA ALLAH dengarlah doa kami semua..
amin ya rabbal alamin  
 

Monday, 21 January 2013

Saya Telah Dewasa


hai semua...
wah tak sangka dah 20 tahun..
pa pun bersyukur kerana masih lagi bernafas di bumi allah ini..
semoga boleh menjadi matang sematang-matang umurnya...
tahun nie tak plan nak seleberate pun semua plan last-last minit..
walaupun tak ramai tapi dapat jumpa mereka yang sangat dirindui..
masing-masing ada hal masing-masing..
apa pun ampa semua demo dah besau dah..
mak cek nak kawen dah mak..
calon mak cari sat itu azam taun baru..haha
memang nak kena pelengkong kepala...
takpa2 jodoh tetap ada...
 
I'M HAPPY FRIENDS
tq a lots..



to me mereka lah kawan yang terbaik...

ok lh bye....