welcome to my blog....

WELCOME TO MY BLOG...JANGAN LUPA TINGGALKAN KESAN ANDA DI BLOG NIE YE..TIMA KASIH..:^_^

Tuesday, 29 May 2012

Hari Belia Negara






hai kawan2 semua.....
huhu rasanya dah lama tak update nie...
maklum la busy sikit kebelakangan nie....
wah dah la lama tak update tiba2 entri mengancam pulak wat takot ja...
hari kat putrajaya ada perhimpunan jutaan belia semua orang taw kan....
so kat sana saya jadi sukarelawan....penat memang penat tapi best...
dekat sana berkesempatan tangkap gambar dengan depa2 nie...huhu
.
.
.
.
.
.
v



 

MAX 24:7



bodyguard.hehe


kak fiza
FIZO OMAR


da lagi tapi kat hp dan kamera orang lain...
nie ja yang sempat...
busy x sempat nak snap pic.....

ok lah t kita talk2 lagi..bye bedah.....

Random Giveaway By Cik Fie



dh lama tak join ga nie...ari nie nak join la....



mai join ramai2 hadiah dia menarik.....

ok lah t kita talk2 lagi ya..bye bedah.....

Monday, 21 May 2012

handmade



hai semua....

mesti tertanya2 kan apa yang handmade ni la kan...

nie la handmade yang saya wat masa cuti sem...





nie la hasilnya bila cuti tak dak pa nak wat....

agak2 ok tak.....

boleh komen ya ok ka tak...

ok lah t kita talk2 lagi..bye bedah....

cik jannah Nak Brooch Ribbon Tu, Boleh Tak fiQRa?


nak try join ga nie la pulak...comel2 ja broch 2....nak..nak....



amin.....

ok lah t kita talk2 lagi..bye bedah...

Monday, 14 May 2012

happy mother day..





hai kawan-kawan blogger semua...

13/5/2012....semua orang taw dengan tarikh keramat nie...

tarikh nie adalah tarikh sempena hari ibu yang kita sambut tiap2 tahun....

buat seluruh ibu-ibu yang ada di seluruh dunia saya ucapkan.... 


 

untuk ibu saya zaliha binti jamil selamat ibu....

mintak maaf banyak2 ya...saya nie degil sikit...huhuhu..

love u ibu....muah...




ok lah t kita talk2 lagi ya..bye bedah....

Thursday, 10 May 2012

present....



uhuhu...hokhok.....
lama tak update blog ya..disebabkan tak dak masa....!!!huhu
lagi pun masa banyak dihabiskan bersama kakak2 tersayang...
maklum la kan last day dengan diorang....
hehe..apa yang present nie.....
bila air mata ini mengalir saya dapat ini...hihii
.
.
.
.
.
v



bukan saja2 ya..air mata kesedihan kerana bakal di tinggalkan oleh kakak tersayang....
gambar dia atas bukan lah gambar sebenar...copy dkt google..sebab gambar sebenar ada dekat kamera kak mas...hehe
takpa2 janji ada la juga rupanya..huhu

kak mas n abg bong....

kak elya..kak mas...kak nadhe....


^
.
.
.
.
.
.
.
.



ok lah ty kita tal2 lagi..bye bedah....



Saturday, 5 May 2012

seronok + sedih....






hai kawan2 blogger semua....

saya sedih sangat2 sebab dah tak dapat jumpa dengan kakak yang memang sporting lagi gila2....

rasa macam baru semalam ja bersuka dengan diaorang tengok2 diorang dah habis belajar....

hati ini berat untuk berpisah dengan diaorang...

bagi saya diaorang la tempat saya mengadu,hilangkan rasa bosan,bila saya ada masalah diaorang tempat saya berkongsi....

kami nie dah macam adik beradik dah...sedih sangat2 bila nak berpisah dengan diaorang...

bila terkenang saat bersama air mata mesti mengalir sebabnya tak dapat nak tahan rindu yang terkandung nie.....littlekittyemoticon 

walaupun tahan air mata tapi tetap ja mengalir..tuzkicrazyrabbitemo 

begitu banyak kenagan besama..rindu saat2 itu.....

hati nie merindui mereka..... 



akan merindui kami semua ya.....sop..sop...

Simple Give Away







singgah menyinggah terjumpa la segmen nie kat blog http://syanasaid.blogspot.com....
tengok hadiahnya comey sangat..nak jugak la menang..hehe boleh tak......
.

.
.
.
.
.

v
 

comel kan......huhu...

mai kita join ramai2 ya....

ok lah t kita talk2 lagi..bye bedah....

Wednesday, 2 May 2012

last day...sop..sop..sop...





last day.....sop...sop..sop.....

mangalir air mata tuzkicrazyrabbitemobagaikan air terjun..

mana taknya kita baru ja nak manja2.....tuzkicrazyrabbitemo

i will miss u all.....









miss u all.....rabbitemoticon

baca la blog nie selalu kalau rindu ya......

ok lah t kita talk2 lagi....bye bedah


segmen 'Awak! Jom Follow Blog Saya!'




mai2 singgah ya..:)

"Segmen 1: Linda Cari Bloglist Mei"





 Berikan 1 kritikan membangun kat blog aku ?

jawapannya:-letakkan buttoon follow..susah kita nak follow bila butoon follow tak dak..:(jgn marah ya)..tq

ok lah t kita talk2 lagi,...bye2 bedah

"Pencarian Bloglist Mei 2012"







" Kenapa anda perlu join Pencarian Bloglist Mei 2012 ? "

jawapannya:- suka tgk flower ramai2...saya masih baru dalam dunia blog...perlukan tunjuk ajar..tq

ok lah t kita talk2 lagi..bye bedah