welcome to my blog....

WELCOME TO MY BLOG...JANGAN LUPA TINGGALKAN KESAN ANDA DI BLOG NIE YE..TIMA KASIH..:^_^

Thursday, 8 November 2012

Segmen: Grand Blogwalking 2012





hai semua...
bosan sesorang dalam bilik sementara nak tunngu masa untuk diner kamsis malam nie
jannah blogwalking and sampat terserempak dengan entry "segmen=grand blogwalking" so nak la cuba nasib join..hehe

kawan nak join pun boleh.. mai2



jom la join sama2..hehe
hadiah masing2..

ok bye2

14 comments:

UmmiAbi said...

Salam perkenalan..
Ummi follow n bw kat sini ye...:)
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-bw.html

UmmiAbi said...

Salam perkenalan..
Ummi follow n bw kat sini ye...:)
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-bw.html

aynora nur said...

BW & follow...salam suksess!

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Engku Muzahadin said...

Datang jenguk sini sambil bawa salam perkenalan :) Selamat follow awak dan ambil jadi rakan ~ Semoga diterima salam yang dihulurkan ^_^

Nakhoda dari segmen yang sama:

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Dri segmen yang sama. followed u, follow me back, (^_^)

http://najaha-abdillah.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

#JemahAwesome said...

Hai,dari segmen yang sama! Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

mselim3 said...

saya datang dari segmen yang sama, dah follow sini if u free follow me k.

http://mselim3.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

Solehah Shamsuddin said...

Hai, sy bw sini ye...
http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Nurfara Hani said...

Follow n blogwalking sini. Dari segmen yang sama:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Wnurdiyana said...

hai, datang blogwalking dari segmen yg sama.

http://diadynn.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Ct Noraishah said...

join..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

irwan alessa said...

salam, saya datang dari segmen yang sama.. Dah follow sini dan terjah la pula ke blog saya ni..#277

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Jemput join juga segmen saya, budak blogger baru mencuba nasib :)

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-sampai-pening-by.html

Ina Ania said...

datang dari segmen yang sama. jom singgah blog saya pula :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

intan akma said...

salam kenal.dtg dr segmen sama. Done follow...jom la jenguk blog saya pulak ;)