welcome to my blog....

WELCOME TO MY BLOG...JANGAN LUPA TINGGALKAN KESAN ANDA DI BLOG NIE YE..TIMA KASIH..:^_^

Monday, 11 June 2012

NIKON GIVEWAY BY IEQAH BLOG GAJAH...



hai kawan2 semua...rindunya dah lama tak menziarahi blog sendiri nie..hehe

ari nie teringin nak join GA nie....nak la jugak cuba2 nasibkan....kalu dapat 2 alhamdullilah la.....

 

saya nak join  NIKON GIVEWAY BY IEQAH BLOG GAJAH...kerana tuan punya blog nie sangat 
la bermurah hati nak bagi pemenang  NIKON PENDRIVE nie....comel pulak 2...

nie pujian adalah ikhlas dari hati yang naruni...hehe

tak mudah untuk memiliki benda yang berharga ini.......:))

lagipun kita teringin jugak  nak memiliki nikon pendrive...dah lama teringin.....huhu

disini saya ingin mencuba nasib untuk memiliki si dia ini....
.
.
.
.
.
.
.
v

 

hope boleh la menang..hehe

tq ya.....

ok lah t kita talk2 la..bye bedah...

6 comments:

IEQAH said...

terima kasihh join GA ieqah..
good luck..
gambar tu da betul cume tangg hadiah tu ieqah nk igtkan yg GA ieqah ni bagi Nikon Pendrive ye syg :)

applehijau said...

hehe..tersilap tengok..bentuk dia mcm dslr..huhu...malu2..mf ya....

miss chillax said...

Hi.
Kite datang dari sini.
http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html
All the best okey! :D

ikaa said...

hye, oely sebab sy bosan xtw nk wat ape, so saya cadang nk BW rakan2 yg join GA blog gajah

Semoga berjaya :)

Ikhlas dr pserta GA yg sama :-

http://bakul2011.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

Koernia Rachman said...

cik..
di tunggu follback nye...
:D

applehijau said...

Follback apa ya..