welcome to my blog....

WELCOME TO MY BLOG...JANGAN LUPA TINGGALKAN KESAN ANDA DI BLOG NIE YE..TIMA KASIH..:^_^

Tuesday, 29 January 2013

DOAKAN DIA


hai semua..bersua lagi kita ya...
semalam jannah dapat berita yang kawan poli jannah excident teruk..
dy excident time nak pergi keja (LATIHAN INDUSTRI) ..
even jannah tak rapat pun tapi dia still lagi seorang kawan..
tengok dari post dekat FB keadaan dia sangat kritikal.
pa yang mampu kita lakukan adalah mendoakan semoga dia cepat sembuh seperti sedia kala.
YA ALLAH kau dengarkan lah DOA kami semua yang sentiasa mendoakan kesembuhan dia..
mereka sangat rindui gelak tawa mu wahai kawan kuatkan semangatmu..
kita semua mendoakan mu kawan..

Rabiatul Adawiyah Ahmad
kawan-kawan semua sama-sama lah kita doakan kesembuhannya...
YA ALLAH dengarlah doa kami semua..
amin ya rabbal alamin  
 

6 comments:

Haziatiey said...

semoga arwiyah cepat sembuh.rindu dia..rakan sekumpulan STYLE 2012 :(

Jannah Idris said...

amin....adawh pasti akan sembuh..sama2 kita berdoa utk dy....

Fatinnadiah said...

assalamualaikum. adawiyah ni ptsb kulim ke? macam mana khabar beliau?
saya harap sembuh.insyaallah

Jannah Idris said...

amin..sama2 kita doakan..

ADILLA said...

in sha Allah.. kite same2 doakan.. :)

Hazrina Sallehuddin said...

insyaAllah..mari sama-sama kita doakan..