welcome to my blog....

WELCOME TO MY BLOG...JANGAN LUPA TINGGALKAN KESAN ANDA DI BLOG NIE YE..TIMA KASIH..:^_^

Monday, 5 November 2012

exam..exam..exam...


hai semua...
sapa-sapa yang masih lagi jadi student tu mesti tak terlepas dengan final exam kan..
takot-takot...perasaan tu memang tak boleh nak elak kalau nak exam
hari nie budak-budak spm exam gudluck la untuk depa...
2 minggu lagi dah nak final takot weh...
rasa macam nak demam pun ada..:)


hehe...fever la sangat..
pa pun harap exam boleh buat yang terbaik.


hahaha..makcik tua datang mencelah...
gud luck untuk semua yang nak amik exam ya..

ok bye2.

2 comments:

Azieni Asari said...

fuhhh. nasib baik azie dah lepas final exam tuk sem 1 ni. tak payah nak rasa demam exam lagi. hiihihi.

http://missazieni.blogspot.com

applehijau said...

hehe,,,2 la kn..takot2...