welcome to my blog....

WELCOME TO MY BLOG...JANGAN LUPA TINGGALKAN KESAN ANDA DI BLOG NIE YE..TIMA KASIH..:^_^

Tuesday, 29 May 2012

Hari Belia Negara






hai kawan2 semua.....
huhu rasanya dah lama tak update nie...
maklum la busy sikit kebelakangan nie....
wah dah la lama tak update tiba2 entri mengancam pulak wat takot ja...
hari kat putrajaya ada perhimpunan jutaan belia semua orang taw kan....
so kat sana saya jadi sukarelawan....penat memang penat tapi best...
dekat sana berkesempatan tangkap gambar dengan depa2 nie...huhu
.
.
.
.
.
.
v



 

MAX 24:7



bodyguard.hehe


kak fiza
FIZO OMAR


da lagi tapi kat hp dan kamera orang lain...
nie ja yang sempat...
busy x sempat nak snap pic.....

ok lah t kita talk2 lagi..bye bedah.....

2 comments:

Nurulee said...

Wuu, Fizo Omar =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

aNGah mAchE said...

aduu jelez lohh snap pic an fizo :)