welcome to my blog....

WELCOME TO MY BLOG...JANGAN LUPA TINGGALKAN KESAN ANDA DI BLOG NIE YE..TIMA KASIH..:^_^

Thursday, 10 May 2012

present....



uhuhu...hokhok.....
lama tak update blog ya..disebabkan tak dak masa....!!!huhu
lagi pun masa banyak dihabiskan bersama kakak2 tersayang...
maklum la kan last day dengan diorang....
hehe..apa yang present nie.....
bila air mata ini mengalir saya dapat ini...hihii
.
.
.
.
.
v



bukan saja2 ya..air mata kesedihan kerana bakal di tinggalkan oleh kakak tersayang....
gambar dia atas bukan lah gambar sebenar...copy dkt google..sebab gambar sebenar ada dekat kamera kak mas...hehe
takpa2 janji ada la juga rupanya..huhu

kak mas n abg bong....

kak elya..kak mas...kak nadhe....


^
.
.
.
.
.
.
.
.



ok lah ty kita tal2 lagi..bye bedah....



2 comments:

lolipop_oreo said...

nice entry..
p/s:done follow.

applehijau said...

tq...done follow u to